U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Nieuws van de Petit Refuge

 

18 juli 2016

Door een annulering is er een plek vrijgekomen voor de prachtige wandelweek Natuurfenomeen Ordesawaarbij we een mooie vierdaagse tocht maken door het nationale park van Ordesa met zijn imposante canyons. Eventueel kan ik een stel plaatsen. De week is van 17-24 september.Ook voor de Week van de Mont Valier (3-10 september) is er nog plaats. Beide weken gaan zeker door. 

 

12 april 2016

De Petit Refuge is weer helemaal klaar voor de zomer. Het terras is opgefrist en ook in huis zijn werkzaamheden verricht zodat het nu nog beter toeven is in mijn kleine herberg. Wat de wandelweken betreft: er zijn alleen nog een paar plaatsen vrij voor de Week van de Mont Valier. De andere wandelweken zijn volgeboekt. 

 

29 februari 2016

Ook dit jaar organiseer ik enkele mooie wandelweken. Zo’n wandelweek is niet zomaar iets. In een kleine groep maak je een week lang de mooiste wandelingen onder mijn begeleiding. Genieten van de mooiste uitzichten, in stilte lopen in gebieden waar bijna niemand komt, een geweldig gevoel van vrijheid ervaren, heerlijk ontspannen en inspannen, lekker eten en zeker ook helemaal tot rust komen. Na een wandelweek van de Petit Refuge kun je er weer even tegen. Geef je snel op voor een van de wandelweken die dit jaar zijn gepland. Van de vier weken zijn er al twee volgeboekt. Alleen voor de Week van de Mont Valier (september) is nog plaats. Kijk voor meer informatie op deze pagina


23 januari 2016

De wandelweken die voor 2016 zijn gepland, staan alweer enkele weken op de website.

En al zeg ik het zelf, het is een heel mooi aanbod.

Er is veel belangstelling voor de wandelweken van de Petit Refuge.

Zo zijn de wandelweek in mei en de wandelweek in september (met een vierdaagse tocht in het nationaal park van Ordesa) al volgeboekt.

Mocht je dus mee willen gaan, geef je dan zo snel mogelijk op.

Kijk voor het programma op deze pagina

 

Heel bijzonder, en een paar dagen geleden pas toegevoegd, is de fotografie-wandelweek die ik samen met Jan van Dongen, een ervaren, professionele fotograaf, organiseer (2-9 juli). Ideaal voor wie het wandelen met het fotograferen wil combineren. En reken maar dat we echt de bergen in gaan. Lees meer op deze pagina
 


 


 

4


 
 


 
 


Wandelen in de Pyreneeën: Le Petit Refuge, de herberg van Ton Joosten